ASUNTOHAKU

As Oy Järvenpään Cooperinkulma — Perustiedot

As Oy Järvenpään Cooperinkulma on osa Järvenpään hyvinvointikampusaluetta, jota suunnitellaan vuoden 2017 aikana käyttöön otettavan uuden sosiaali- ja terveyskeskuksen ympärille.

Selaa esite tästä >>

Järvenpään Pöytäalhon kaupunginosaan suunniteltu Cooperinkulman lähes 50 huoneistoa tulevat viiteen kerrokseen, joiden lisäksi talossa on kellarikerros. Huoneistojen koko vaihtelee 26 neliön yksiöistä 72 neliön kolmioihin. Suurimmissa huoneistoissa on oma sauna.

Taloyhtiön hallintaan kuuluu ulkoiluväline- ja lastenvaunuvarasto, talo- ja irtaimistovarasto sekä väestönsuoja, siivouskomero ja teknisiä tiloja. Kortteliin rakennettavien asuinrakennusten väliin jäävä piha-alue on yhtiöiden yhteiskäytössä.

Erillisinä osakkeina myytävät 22 autopaikkaa sijaitsevat maanlaisessa paikoitushallissa, johon on sisäyhteys porrashuoneen kautta. Halli on lämmittämätön, mutta autopaikoilla on lämmityspisteet.

Järvenpään hyvinvointikampus on ihmisiä ja eri ikäryhmiä yhdistävä asuin- ja toiminta-alue, jossa hyvinvointi ja viihtyvyys kulkevat käsikädessä. Kortteliin tullaan rakentamaan mm. laadukkaita vuokra- ja omistusasuntoja ikäihmisille, hoivayksikkö, ympärivuorokautinen päiväkoti sekä perhekeskus. Kaupungin tavoitteena on luoda yksityisten palveluntuottajien kanssa palvelukonsepti vastaamaan kuntalaisten hyvinvoinnin tarpeita.

KIINTEISTÖN TIEDOT

Osoite: Myllytie 15a, 04410 Järvenpää
Huoneistojen lukumäärä: 49
Huoneistokoot: 1h+kt - 3h+kt+s / 26 m2 - 72 m2
Valmistuminen: syksy 2019
Kerroksia: 5
Autopaikkoja: 23 maanalaisessa hallissa
Tontin omistus: oma

MYYNTI

OP-Kiinteistökeskus Uusimaa Oy LKV


Sibeliuksenkatu 17
04400 Järvenpää

Puh. 010 254 2700
opkk.jarvenpaa@op.fi

LISÄTIETOJA

Jatke Uusimaa Oy
Kauppatori 1
05800 Hyvinkää
kampus@jatke.fi

OTA YHTEYTTÄ